mandag 27. oktober 2008

Mum's old clothes Vol. 01

Mamma tok med seg en pappeske med klær hun gikk med da hun var ung, fra loftet til besteforeldrene mine. Først må jeg nevne at det loftet er et paradis for småbarn som elsker å kle seg ut, og for de som vil eksprimentere med klesstilen sin. I hvertfall et paradis for meg. Mange gode minner derifra med kusinen min, hvor vi tok på oss mamma og bestemor sine flotte kjoler og viste oss frem i dagligstuen. Vi var så fjonge atte. Det er spesielt èn kjole jeg husker, og jeg tok den med ned hit, en skikkelig søt prinsessekjole. Synd jeg ikke finner den igjen, må vel spørre mamma.Men, jeg fant en del brukbare klær i pappesken, blandt annet en svart minikjole med gullknapper som kan brukes på fest. Siden jeg ikke har allverdens tid i dag tidlig, så rakk jeg bare bilde av noen av klærne: Speiderkjolen til mamma, og et brunt skjørt. Mer kommer senere. Knestrømpene er på fordi jeg egentlig gikk i morgenkåpe og knestrømper as always. Klikk på bildene for større versjon :)Mum dragged with her a giant box of clothes from when she was young the other weekend. It has been stored in the attic at my grandparents for so long. The attic there is paradise for small children and girls who love to dress up - or just adore vintage clothing. Loads of good memories when me and my cousin used to dress up in mum's lovely dresses and have catwalk for our grandparents. I found some nice things that would make a nice outfit in my eyes. Not too much time this morning, so I only shot pictures of her old scout dress and a brown skirt. Among the clothes I found this black mini dress with golden buttons which I have decided I'll wear for the party Satrurday.

9 kommentarer:

Maria sa...

Åh, så herlig! Jeg er sjaluuu! Mamma var hippie og hadde sykt mange kule klær (sett på bilder), men har kastet alt:( Jeg skal ta vare på alle de kule klærne mine, til fremtidige barn. Allerede begynt, med ballkjolene fra ungdomskolen og sånt^^

Kamilla sa...

Liker at du poster klær :D Speiderkjolen var dødssøt!

Jeanita Helen sa...

Skjønner hva du mener. Men jeg mente ikke at de som titter innom MÅ kommentere, men bare at det er fint om dere gjør det nå i alle fall;) Slik at jeg kan ta turen innom bloggene deres også;) Og et lite ”ååh, så fint” hadde vært fint å fått av og til :) Selv om det holder med bare besøket:)

Så morsomt;) Skulle ønske mamma hadde noen av de pene klærne sine liggene noen plass. Men de er borte:(

abby sa...

so lucky, those are so cute!

Morbeline sa...

Maira: Æsj, sånt er teit, men er jo så lett å tenke at "stygge" klær i klesskapet aldri blir kule igjen. Flink pike ;)

Kamilla: :D

Jeanita: Kjedelig når man ikke har klær å leite etter ja :/

Paula sa...

Det loftet er magisk! Du er flinkest på å kombinere ting og fikse antrekk :D

Morbeline sa...

Ikkesant! Du kan få sagt det Paula :) Bare synd de holder på å rydde det opp nå. Eller, kanskje greit for meg :D Men kjedelig for fremtidlige oldebarn av dem.

Ingunn sa...

Du har saa utrolig bra stil!

Hvor faar du inspirasjon fra?

Morbeline sa...

:D <33

Egentlig bare det at jeg aldri finner noenting å ha på meg, og så ender jeg opp med noe rart noe fordi jeg vet at jeg uansett ikke klarer å gå i noe "normalt" :P