søndag 19. oktober 2008

iskrem?

Dagen i dag har vært slapp. Jeg har gjort omtrent ingenting fordi jeg lå fyllesyk i senga til tre-tiden. Som den elsklingen Daniel er, hadde han ryddet opp hele stua, tatt oppvasken, og kjørte til Kiwi etter is og cola. Vi koste oss med kronesis til frokost. Nemlig!

Først sier jeg fredag. For jeg fortelle om fredag! Daniel kom hit og hjalp meg med antrekk. Han visste hva vi skulle - jeg visste ingenting. Ankommer Drammen og går et stykke før han svinger oss inn på Lizzi's. Nam! Etter å ha sittet der og kost oss som det kjæresteparet vi er, går vi ut og der drar han frem to billetter til Kaizers Orchestra som spilte på Union samme kveld. <3

I går var det middag hos meg. Gamle venner jeg ikke har sett på lenge. Det var kjempekoselig og vinen kom godt med i min kropp. Etter middagen dro jeg og min kjære på nasch hos ei venninne hvor det ble drukket enda litt mer og voila!Daniel og Torunn fører samtale, men hvor går øynene til Christian?

Pernille og Andreas er så søte, atte


julie ser jævlig intellektuell ut
Moi.


Friday, my beloved boyfriend surprised me with dinner and concert tickets for Kaizers Orchestra!
He is so lovely. Saturday it was dinner party with old friends at my house, which in my eyes was very nice! Though, I ended up at a nasch somewhere far away and Daniel had to be my nurse the day after, and feed me with ice cream and coke for breakfast (at 15 p.m!)

1 kommentar:

Stine sa...

Heisann,

Så etter en måte å ta kontakt med deg på men fant ikke noe i bloggen din. Kunne du tatt kontakt med meg på post@ladiesroom.no?

Hilsen Stine :)