søndag 26. oktober 2008

cupcakes

Jeg lagde massevis av muffins på fredag. To oppskrifter. En var banan-sjokolademuffins (med melkesjokolade) og en annen var en superyummy oppskrift jeg fikk av Maria, og litt eksprimentering med kakaopulver i. Tydeligvis vellykket skal jeg tro, siden det kanskje var igjen 5-6 muffins av 50 - og jeg spiste toppem 5 selv.
slik så de ut før glasuren.

litt uhell med glasuren. rosa glasur fungerer, men grønn og gul? så det ble ikke noe bilder av de etterpå. men derimot kan jeg poste fristende muffins jeg lagde i sommer, så ser dere at jeg faktisk kan lage fristende muffins med glasur.


I made over 50 cupcakes friday. One recipe, banana and chocolate, and another from Maria, just adjusted to fit chocolate cupcakes. The top-picture was before the icing. But I messed it really up with the icing. Pink worked, but hello - green and yellow? So I post a picture from the cupcakes I made in the summer so I can prove I do make good icing. Right?


2 kommentarer:

Maria sa...

Så fint at de ble vellykkede! :D
Det så digg ut, ihvertfall!

Daniel sa...

De siste muffinsene som var igjen var nokså vellykket de også, ettersom besteforeldra mine spiste opp 4 stk, og jeg spiste 2.. Men du kommer til å bli best på muffins kjære!